Vanaf januari is Shirley van de Camp ons secretariaat komen versterken. Een belangrijke 'stap' met betrekking tot het op peil houden van onze bereikbaarheid, én andere ontwikkelingen binnen onze praktijk. Wij wensen Shirley veel succes toe in haar nieuwe baan! Het team van Beter Thuis fysiotherapie & ergotherapie. ... See MoreSee Less

View on Facebook

www.youtube.com/watch?v=JUgfDCzXOW8&feature=youtu.be&ab_channel=SamenBeterThuis ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag de handen uit de mouwen gestoken met ons team, met hulp van Sjaak van Dorst. Dat doen we altíjd graag als therapeuten, maar deze keer net sneeuwruimen. Dit met als doel om d'n Iemhof en winkelcentrum de Ruwert beter toegankelijk te maken voor bewoners van Sterrebos, en alle andere medeburgers die slecht ter been zijn. Dit heeft veel positieve reacties opgeleverd.

We hebben meters gemaakt, maar de klus is nog niet klaar. D'n Iemhof is in ieder geval weer goed bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij Sterrebos. Het uiteindelijke doel is dat bewoners van Sterrebos weer zonder belemmering d'n Iemhof en de Ruwert kunnen bereiken. Hiervoor doen we een oproep aan BrabantWonen, proeftuin de Ruwaard en winkeliersvereniging van de Ruwert, om ook hún steentje bij te dragen.

Het team van Beter Thuis fysiotherapie & ergotherapie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bereikbaarheid Praktijk Beter Thuis & Oproep Gemeente/ BrabantWonen

Zondag en maandag heeft het flink gesneeuwd. Gelukkig was het vandaag mogelijk om de bereikbaarheid van onze praktijk 'Beter Thuis' weer te verbeteren, vooralsnog via de achteringang aan de Brederostraat.

Tegelijkertijd wil ik ook via deze weg een oproep doen (o.a. aan de gemeente Oss en BrabantWonen) om zowel d'n Iemhof als Sterrebos beter bereikbaar te maken. Voor bewoners van Sterrebos is het ook van 'levensbelang' dat de Ruwert (o.a. Nettorama, Bakker Bart en Albert Heijn) bereikbaar is, te voet of met gebruikmaking van een scootmobiel.

Gerard Dirven MSc, Praktijkhouder & Geriatriefysiotherapeut Beter Thuis fysiotherapie & ergotherapie
... See MoreSee Less

View on Facebook