Hoe tevreden bent u over onze zorg? 

www.zorgkaartnederland.nl»

 S@men Beter Thuis» is onze aanverwante website vol praktische tips voor mantelzorg en zorgontvangers.  U kunt zich aanmelden op de website en helpen om deze site te verbeteren. Doe dus mee met  de klankbordgroep van S@men Beter Thuis en laat uw stem horen. Samen staan we sterk!

 www.samenbeterthuis.nl/klankbordgroep»

 Nederlandse Vereniging voor Ergotherapie»

(beroepsvereniging voor ergotherapie)

FysioForum

 FysioForum»
Advies bij verplaatsingstechnieken  www.goedgebruik.nl»
Informatie platform van huisartsen met betrouwbare medische informatie. http://www.thuisarts.nl»
Een dienst van de overheid die u de weg wijst naar goede zorg http://www.KiesBeter.nl»
Handige apps met o.a. oefeningen uitleg van aandoeningen en toegankelijkheid van locaties http://revalidatieapps.nl/tag/mobiliteit.html»
 Kennisplein voor verpleging, verzorging en zorg thuis www.zorgvoorbeter.nl»
Het Kennisplein Gehandicaptensector biedt kennis en ervaring over de gehandicaptensector. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis en ervaring kunnen uitwisselen. 
www.kennispleingehandicaptensector.nl»
Een kennisnetwerk voor de eerste lijn over E-health, lokaal organiseren, persoonsgerichte zorg en proeftuinen populatiemanagement www.kennispleinchronischezorg.nl»
 Het Kennisplein NAH zet zich er in voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. www.kennispleinnah.nl»
De zorg wordt beter mét de inzet van vrijwilligers. Dat gaat niet zonder betere zorg vóór vrijwilligers. Zorg Beter met Vrijwilligers helpt zorgorganisaties hierbij. www.zorgbetermetvrijwilligers.nl»
De laatste jaren komen er steeds meer én betere ICT-hulpmiddelen op de markt om op afstand zorg te bieden. Hoe kan deze slimme technologie in de woning (domotica) ouderen en mensen met een handicap helpen? En waar moet u op letten bij het maken van een juiste keuze? www.zorgvoorbeter.nl»
Je hebt hulp nodig bij alledaagse activiteiten. Maar welke oplossingen zijn er? En welke past het best bij jou? Met de Hulpmiddelenwijzer vind je de juiste oplossing voor jouw probleem! www.hulpmiddelenwijzer.nl»
 
In Nederland heeft zeker 15% van de mensen een of meerdere beperkingen. De maatschappij is voor hen niet voldoende toegankelijk. Deze website is bedoeld voor iedereen die daarmee aan de slag wil. U vindt er folders, tips en andere informatie over aanpassingen in producten en diensten. www.allestoegankelijk.nl»

Vilans heeft als doel, de langdurende zorg blijvend te verbeteren. 

www.vilans.nl»
Door de veranderingen in de zorg kan er iets misgaan. Bijvoorbeeld dat u niet de zorg en ondersteuning krijgt die volgens u nodig is. Gaat er bij u iets mis? Meld uw incident via onze incidentmelder. www.mijnkwaliteitvanleven.nl/incident-melden»